POESIENS

KONTAKT

POESIENS

KONTAKT

ET SLAGS MANIFEST

POESIENS er et tidsskrift, der er interesseret i det kunstneriske og poetiske udtryk, som det undersøger journalistisk, hvor det i høj grad også har fokus på de mennesker der interagerer med det poetiske. Dette sker gennem fire temaudgivelser om året, ét hvert kvartal med dertilhørende arrangementer og udgivelsesfest. Det er derudover også et tidsskrift, hvis største mission og vision er at være et tidsskrift der rækker ud både i dybden og i bredden; både for læserne af poesien og det poetiske, men også for dem der måske først lige eller aldrig har stiftet bekendtskab med det poetiske. POESIENS vil nemlig gerne bane vejen til poetiske fællesskaber - både mellem dem, der har læst og skrevet poesi i mange år, og dem der oplever poesi som nybegyndere.

Det er dét poetiske krydsbestøvningsfelt, POESIENS er sat i verden for at dyrke.

Indholdet i tidsskriftet er indsendt af frivillige bidragsydere - om det er dit første digt eller om du er forfatter på fuldtid, ønsker tidsskriftet at kombinere al salgs poetisk skrift. Vi søger tekster der eksperimenterer og udfordrer sproget, og tekster der giver en ny vinkel på det givne tema.

Tidsskriftet er 100% frivillig-drevet af en gruppe litterære ildsjæle der ønsker at skabe et projekt i øjenhøjde og med mere tilgængelighed. Du kan læse mere om de forskellige udgivelser her og vi findes nu i Møllegades Boghandel i København.

Tidsskriftet søger altid nye samarbejspartnere og legekammerater - send os en mail på tidsskrift@poesienshus.dk hvis du vil være med!

POESIENS

Møllegade 7

2200 København

tidsskrift@poesienshus.dk