POESIENS

KONTAKT

POESIENS

KONTAKT

redaktionen

margrethe nicoline sørensen

Stifter og redaktør af tidsskriftet POESIENS, frivillig i Poesiens Hus.

Primære ansvarsområder er fondsøgning, skrædder for fede partnerskaber, social media manager, tidsskriftets virke ude af huset, samt personaleansvaret i redaktionen.

Deltids bagerjomfru på sabbatår som bruger al sin tid på at male, skrive og skabe.

stinus schøttrup kirkeskov

Stifter og redaktør af tidsskriftet POESIENS. Praktikant i Poesiens Hus og frivillig i LiteraturHaus, og har sin daglige gang i tidsskriftets base. Primære ansvarsområder er tidsskriftets virke i huset, dets indhold, dets hjemmeside og har også personaleansvaret i redaktionen.

Er ved at være færdig med sin kandidat i Dansk på KU, og elsker poesi (næsten) højere end livet selv.

clara josephine lykkeberg

Bidragsyder-turned-redaktør af POESIENS tidsskrift med et mål om at afmystificere poesien og et fokus på det omverdensvendte.

Har gået fem år på Forfatterskolen PS og er nu ligeledes redaktør af skolens elevantologier samt læseguide i ‘poesi yoga’, skønlitterær aktivist for Læseforeningen og frivillig i Poesiens Hus.

Digter på daglig basis og drømmer om at udgive en digtsamling.

aske hviid sparsøe

Tidligere bidragsyder og siden redaktør af tidsskriftet POESIENS. Arbejder lige så meget på at vende sig mod verden som at vende verden mod poesien i alle dens smukke og helbredende afskygninger.

Queer-orienteret litteraturunderviser ved siden af POESIENS, tidligere mentee i et mentorprogram for unge forfattertalenter, som desuden bruger alle vågne og slumrende timer på et manuskript til sin første digtsamling.

POESIENS

Møllegade 7

2200 København

tidsskrift@poesienshus.dk